een tuinposter tot op de centimeter nauwkeurig

Tuinposters! De oplossing om je tuin te decoreren als single

Als man alleen is het niet evident om je huis op orde te houden, laat staan je tuin. Planten willen het al snel begeven wegens te weinig zorg en tijd en ook bloemen zijn om dezelfde reden niet aangewezen. Recent heb ik de tuinposter ontdekt op 123tuinposter.nl. Een meer dan welgekomen oplossing!

Geen onderhoud, prachtige kleuren

Aangezien ik bitter weinig tijd aan mijn tuin wil spenderen maar er wel geregeld in vertoef is een tuinposter ideaal. De tuinposter die ik heb hangen is prachtig van kleuren en brengt heel wat kleur in mijn tuin. In tegenstelling tot andere tuindecoratie vergt een tuindoek helemaal geen onderhoud. Mijn tuinposter hangt er nu zo’n 2 maanden en heeft al werkelijk een stortvloed aan regen zonder probleem weerstaan. Op zonnige dagen kan ik dan weer optimaal genieten van mijn tuinposter, zonder dat ik me zorgen moet maken.

 

Makkelijk te monteren

Ook bij het monteren van mijn tuindoek heb ik amper tijd moeten investeren. In enkele simpele klikken had ik mijn bevestigingssysteem besteld en monteren duurde eigenlijk niet veel langer. Binnen de 10 minuten zat ik terug in mijn strandstoel en was ik aan het genieten van de zon en mijn tuindoek.

 

Volledig op maat en naar mijn zin

Een tuinposter kan je tot werkelijk grote formaten bestellen. Omdat ik maar een kleine blinde muur had heb ik het bescheiden gehouden, maar vrienden van mij hebben een fors formaat hangen en die drukkwaliteit is even goed. Een tuinposter bestel je tot op de centimeter nauwkeurig en past dan ook steeds perfect in je tuin. Ook de afbeelding voor op de tuinposter had ik zelf in de hand. Online kan je heel wat afbeeldingen vinden, dus je vindt vast wel wat naar je smaak. Ik had echter zelf een prachtige foto van mijn laatste reis naar Australië en heb deze doorgestuurd. Dus nu hangt een schitterende foto van het Great Barrier Reef in mijn tuin te blinken, haarscherp!

 

Een topinvestering voor je tuin

Na 2 maanden kan ik niet anders zeggen dan dat ik met de tuinposter een geweldige investering heb gedaan. Een investering die ik iedereen kan aanraden. Een tuinposter is helemaal niet zo duur en gaat ongetwijfeld nog jaren mee. Bovendien selecteer je de foto die je zelf wil en dat op het formaat tuinposter dat perfect in je tuin past. Ik denk niet dat ik ooit nog planten in mijn tuin ga plaatsen. Geef mij maar stenen en misschien nog een bijkomende tuinposter. Veel minder onderhoud en minstens evenveel plezier.