Tuinposter, tuindoek, tuinposters

Een tuinschilderij in 1 2 3 bestellen

Iedereen weet wel wat een poster is. Een papieren versie al dan niet met een stervoetballer of artiest op. Maar over een tuinposter en tuindoek is nog altijd minder gekend. Zelf ben ik er echter helemaal weg van. Sinds kort siert er een levensgroot tuinschilderij mijn tuin, die nu overloopt van de kleuren. En als je toch echt een stervoetballer op je tuinposter wil is dat perfect mogelijk.

Een tuinposter bestellen doe je bij 123tuinposter.nl, zo simpel is het. Waarom? Omdat die me werden aangeraden, een piekfijne kwaliteit leveren en een enorme keuze hebben aan foto’s voor op je tuindoek. Daar komt nog bij dat je er helemaal de deur niet voor uit moet, maar op hun site met een groot gemak een hele leuke tuinposter kan bestellen. Betalen doe je uiteraard in een veilige omgeving online en binnen de week staan ze met je tuinposter voor je deur. En ondertussen ben ik nog altijd niet buiten moeten komen.

Een tuinschilderij op maat

Naast de perfecte kwaliteit van de tuinposter, een garantie op verkleuren en de ontelbare afbeeldingen, kon ik ook het buitenschilderij perfect op maat bestellen. Wel belangrijk, want op dat vlak ben ik dan weer een pietje precies. In elk geval ben ik zeer tevreden met mijn tuinposter en de service die ik heb gekregen. Een betaalbaar buitenschilderij maakt in mijn tuin in elk geval een verschil. Ik zit er veel meer!

 

Een ruime keuze aan foto’s

Eerlijk, ik heb ze niet durven tellen, maar het zijn er veel. In de loop der jaren hebben ze bij 123tuinposter.nl een enorme collectie foto’s voor op tuinposters aangelegd. Ik vond ze uiteraard niet allemaal mooi, maar keuze was er in elk geval genoeg. Zo kies je het tuinschilderij dat perfect in de setting van je tuin past. Zelf heb ik het wel voor Italië dus was mijn keuze voor een pittoresk Italiaans pleintje snel gemaakt. Mijn tuinposter zorgt er nu voor dat het lijk alsof ik er elke zonnige dag zit. Een Aperol erbij en genieten maar!

Vind je toch geen afbeelding naar je smaak dan is er nog altijd een alternatief. Met hetzelfde gemak en voor dezelfde prijs stuur je je eigen foto door. Dat was bij mij niet nodig, maar zo maak je wel een unieke tuinposter die niemand anders heeft.

 

Je hoeft geen handige Harry te zijn

Om een tuinposter op te hangen hoef je geen handige Harry te zijn. Gelukkig maar want met mijn 2 linkerhanden had dat niet goed gekomen. Ik had het tuindoek inclusief houten frame, binnen de 10 minuten opgehangen. Een persoonlijk record volgens mij. Wil je toch een ander bevestigingssysteem dan is dat ook weer geen probleem, keuze zat op de site en er staan heel wat voorbeelden.