waterval tuinposter, tuinschilderij, tuindoek, tuindoeken

Kwaliteit aan de tuinmuur met een tuinposter

Gisteren was ik op bezoek bij een vriendin en aangezien de eerste zonnestralen tevoorschijn kwamen piepen, besloten we in de tuin te gaan zitten. Een piekfijne en redelijk grote tuinposter verwelkomde ons in de tuin. Het fantastische strand dat op het tuindoek stond gedrukt, deed me onmiddellijk wegdromen. Ik had nog nooit zo een poster voor in de tuin gezien, maar leuk is het wel.

Blijkbaar had ze deze tuinposter besteld bij 123tuinposter.nl, al meer dan 9 jaar de specialist in tuindoeken en posters voor in de tuin blijkbaar. Uit nieuwsgierigheid ben ik toen ik thuiskwam dan ook maar eens naar de site gaan kijken. Alle tuinposters zijn blijkbaar waterbestendig en je krijgt er 3 jaar garantie op. Dat is best wel lang. Maar volgens mij gaan ze nog een hele tijd langer mee! Ik heb er even aan gevoeld en het gaat echt wel om posters van uitstekende kwaliteit. Wat me verder opviel aan de poster was dat deze toch zeker 2 meter breed was, maar de drukkwaliteit ondanks dat formaat nog haarscherp was. Hoe ze het doen bij 123tuinposter.nl daar heb ik geen idee van, maar het ziet er alvast fantastisch uit.

Op maat van haar tuin

Blijkbaar had mijn vriendin voor het eerst gehoord van de tuinposters op televisie. Zij is Nederlandse en daar blijkt tuinposters regelmatig op televisie voorbij flitsen. De foto, die had ze zelf geselecteerd uit haar collectie en doorgestuurd via de site. Ik zag op de site dat er heel wat stockfoto’s beschikbaar waren, maar blijkbaar is het ook mogelijk om zonder meerkost je eigen foto op de tuinposter te laten drukken. Dat ze een goede smaak heeft dat staat wel vast, de foto op het doek was werkelijk verbluffend.

Het mag dan maar om een stadstuintje gaan, de foto past perfect. Netjes tussen 2 struiken kwam deze perfect tot uiting. Blijkbaar had ze die ruimte ook gaan opmeten en de poster net in dat formaat besteld. Bij 123tuinposter.nl blijkt het mogelijk te zijn om tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Wel handig, als je niet over een immense tuin beschikt. Ze zal wel geregeld de struiken moeten bijsnoeien, want ik vrees dat de tuinposter anders niet optimaal meer tot zijn recht gaat komen.

Binnen de week aan huis geleverd

Blijkbaar had ze de tuinposter nogal impulsief besteld, maar zo ken ik haar. Maar een miskoop is het zeker niet. Omdat ze elke centimeter optimaal wou benutten, heeft ze voor een zelfklevende tuindoek gekozen. Op de site zag ik dat hier nog heel wat andere mogelijkheden zijn, maar voor haar tuin was dit volgens mij ook de beste oplossing.

Ze werken ook snel de mensen van 123tuinposter.nl, want binnen de week stond er een koerier met de poster voor de deur. Net op de tijd om de poster te kleven en de tuin klaar te hebben voor de eerste zonnestralen. Het werd in elk geval nog heel gezellig en stiekem heb ik er de volgende dag dan ook maar eentje besteld.