tuinposter

Stevige tuinposters die tegen een stootje kunnen

Een tuinposter moet wel wat kunnen verdragen. Weer en wind trotsteren, vrieskoude en neerslag, je kiest dan ook maar beter voor een kwalitatieve partner en een stevig ophangsysteem. Met een tuinposter met robuust ophangsysteem vormt dit allemaal geen probleem. Zelfs bij een fikse storm geeft deze tuindoek geen krimp.

 

Tuinposters in alle geuren en kleuren

Tuinposters zie je tegenwoordig vaak. Mensen kunnen er dan ook zeer creatief mee omspringen en iedereen kan zijn eigen foto’s erop laten drukken. Zo maak je van je tuin ook je eigen stekje. De nodige stevigheid is in de tuin wel essentieel. Met de tuinposter met robuust ophangsysteem, krijg je deze stevigheid en nog met 5 jaar garantie ook.

Ook op het feit dat je poster niet gaat verkleuren na een tijdje krijg je 3 jaar garantie.

Door de stevige buisconstructie komt de tuinposter met robuust ophangsysteem indrukwekkend over. Je geeft je tuin en je muur zo een stoere uitstraling. De meeste tuinen kunnen wel een beetje pit gebruiken en dat krijg je zeker. Monteren is helemaal geen opgave. Het kleinste kind kan er bij wijze van spreken mee aan de slag. De overzichtelijke handleiding zorgt ervoor dat je geen fouten kan maken.

 

Werkelijk impressionant

Niet alleen de buisconstructie van de tuinposter met robuust ophangsysteem komt indrukwekkend over, ook met het formaat kan je uitpakken. Ga gerust voor XXL en zorg voor een echte blikvanger in de tuin of aan de muur. De buizen zijn bovendien gegalvaniseerd en roesten zullen ze niet doen. Perfect voor elke tuin! Je gaat er ongetwijfeld jaren plezier van hebben en dat ligt toch net even anders bij planten.

De constructie is trouwens volledig op maat te bestellen, want geen 2 tuinen zijn gelijk en soms komt het op centimeters aan. Online kan je dit tot op de centimeter nauwkeurig ingeven. Wel even opletten want bij de meeste sites moet de je maten inclusief beugels en robuust ophangsysteem ingeven, de tuinposter valt dus iets kleiner uit. Maar dan nog zal je versteld staan van de omvang. Die blinde muren zullen helemaal niet meer te zien zijn.

 

Uitkijken naar de zomer

Hoewel de tuinposter met robuust ophangsysteem winterbestendig is en makkelijk afwasbaar, wordt het dus nu al aftellen naar de zomer. Wat is er immers leuker dan wegdromen bij vakatiefoto’s of een tuin scheppen die helemaal bij je persoonlijkheid past? Met een tuinposter behoort dit perfect tot de mogelijkheden. Meer nog het selecteren van de foto zal niet evident zijn. Combineer de leuke afbeelding met een robuust ophangsysteem en ook over de montage en de presentatie hoef je je al geen zorgen meer te maken.

De tuinposter wordt het de komende zomer helemaal dus niet te lang wachten en alvast ophangen is de boodschap.