tuinposter met aluminium frame

Tuinposter met aluminium frame

Doe eens gek met een tuinposter

Tuinposters zijn het tegenwoordig helemaal. Je leest erover, ziet ze in tuinen opduiken en kan er alle kanten mee uit. Tuindoeken zorgen voor een extra dimensie in je tuin. Wil je de tuinposter monteren in je tuin dan kan dit met een aluminium buizenframe. Een tuinposter met aluminium buizenframe trekt onmiddellijk de aandacht en één ding is zeker, er zal over gesproken worden.

Door de stevigheid van de constructie, heb je onmiddellijk een stoere uitstraling. Als je opteert voor een tuindoek met aluminium buizenframe kan je alle kanten uit. Een liefelijk tafereel maar je zou deze tuindoek net zo goed voor publicitaire doeleinden kunnen gebruiken. Een tuinposter met aluminium buizenframe levert je ongetwijfeld heel wat aandacht op.

 

Eenvoudige montage aluminium buizenframe

Hoewel het geheel een stevige uitstraling heeft is het monteren van tuinposters een fluitje van een cent. Je hoeft echt geen beroepsklusser te zijn om dit tot een goed einde te brengen. Je plaatst ze ook op elke ondergrond. In het gras maar net zo goed op de stenen van je terras. Door de stevigheid van de constructie kan een tuinposter met aluminium buizenframe ook tegen een stootje. De wind heeft er amper invloed op. Tuindoeken zijn ook weerbestendig en verkleuren niet. Die garantie geven de fabrikanten meestal gedurende 3 jaar.

 

Waar haal je je afbeeldingen?

Bij ons kan je kiezen tussen honderden afbeeldingen. Afhankelijk van je smaak, waar je de tuindoek voor wil gebruiken en de stijl van je tuin kan je er ongetwijfeld wel een geschikte afbeelding vinden. Maar wil je werkelijk wat origineels, dan kan je ook je eigen foto uploaden. Zeker voor commerciële doeleinden kan je er dan alle kanten mee uit. In een mum van tijd heb je je foto doorgestuurd en wordt deze gedrukt.

Een tuinposter met aluminium buizenframe kan je in standaardmaten verkrijgen maar online kan je ook de exacte afmetingen ingeven die jij wenst. Hou er dan wel rekening mee dat je de afmetingen van de aluminium constructie ingeeft. De tuindoek valt wat kleiner uit. Er moet immers nog ruimte zijn om de elastieken op te spannen.

Switch en varieer met je tuindoek of tuinposter

Winter, zomer de seizoenen veranderen en ook commercieel heb je misschien geregeld nieuwe aanbiedingen. De tuinposter kan je op heel eenvoudige wijze vervangen. Je laat de aluminium constructie staan maar wijzigt regelmatig van tuindoek of tuinposter.. Zo speel je in op de seizoenen of op commerciële acties, zonder al te veel moeite. Je verzamelt een mooie collectie tuindoeken waar je eindeloos mee kan switchen en variëren.

Een tuindoek is bruikbaar in elke tuin, in elk seizoen en kost helemaal geen fortuin. Jaren plezier heb je met deze tuindecoratie.