Wil je je interieur een hele nieuwe look geven?

Kijk je op tegen het schilderen en ook behang is je ding niet? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een foto op zelfklevend canvaslook. Een piekfijn resultaat waar zelfs grote muren voor in aanmerking komen. Een pittoreske brug, New York of dat afgelegen strandje in Bali spetterend in je woon- of slaapkamer.

De voordelen van een foto op een zelfklevende canvasdoek

 

Makkelijk te onderhouden

Bij geschilderde muren moet je altijd even opletten want een veeg is snel gemaakt. Bij een foto op zelfklevend canvaslook moet je daar helemaal niet voor uitkijken. Deze foto is makkelijk afwasbaar en waterbestendig. Er mag dus al eens een ongelukje gebeuren. Ideaal ook voor een horecazaak waar je in een mum van tijd een heel eigen sfeer hebt. Maar ook voor drukke ruimtes is deze optie uiterst geschikt.

 

Plakken is geen kunst

Hier vergelijken we graag weer even met behang. Bij behang is opperste concentratie noodzakelijk, maar we hebben goed nieuws. Het plakken van een foto op zelfklevende doek is een heel stuk makkelijker. En hangt je foto toch wat scheef dan haal je deze er heel makkelijk af en plak je de foto opnieuw. Dat is geen enkel probleem met de foto op zelfklevend canvaslook. De foto komt ook in één geheel, je zit dus niet met aparte rollen te prutsen en hebt geen naden.

 

Je foto kleeft op elk materiaal

Niet alleen op muren hecht de foto op zelfklevend canvaslook schiterrend, ook andere materialen komen probleemloos in aanmerking. Metaal, glas, hout, kunststof en beton vormen geen enkel probleem. In geen tijd hangt je foto op zelfklevend canvaslook en kan je genieten. Zelfs in de badkamer kan je er mee aan de slag. Vocht heeft geen enkele invloed!

 

Meet, kies en klaar

Een foto met zelfklevend canvaslook is vaak tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Belangrijk als je maar een afgebakende ruimte hebt of net de hele muur of een nis wil decoreren. Meten is dus de boodschap. Omdat je gaat voor een foto die je rechtstreeks op de oppervlakte kleeft dient er geen bevestigingssysteem voorzien te worden. Lekker makkelijk.

De afbeelding kies je helemaal zelf. Struin op de site voor een leuke foto, bekijk de foto’s die je mag gebruiken op Flickr.com of selecteer een foto uit je eigen bestand en laat deze foto op zelfklevend canvaslook drukken. De drukkwaliteit is vaak perfect en zo krijg je een levend beeld waar je overal in je woning creatief mee kan omgaan. Als je voor een eigen foto gaat heb je bovendien een unieke foto die niemand anders heeft.

 

Inspiratie op het net

Wil je dus opnieuw gaan decoreren surf dan wat rond en doe de nodige inspiratie op. Met een foto op zelklevende canvaslook zit je altijd goed.