Wat is een dakkoepel

Dakkoepel, wat is dit precies?

In veel huizen en gebouwen komt weinig daglicht binnen. Met dakkoepels, of misschien is daglichtkoepels ook een toepasselijk woord, is dat eenvoudig te verbeteren. Een dakkoepel laat namelijk wel daglicht binnen. Daglicht is natuurlijk licht, het is er en het geeft een andere uitstraling dan kunstlicht. Bovendien zorgen dakkoepels voor behoorlijke besparingen. Het kunstlicht gaat later aan en gebruik maken van het daglicht door daglichtkoepels geeft een forse daling van de stroomrekening te zien. Met een eenmalige investering in een dakkoepel wordt flink op de rekening voor elektra bespaard. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast is het ook goed voor het milieu, een duurzame investering waar u jarenlang plezier van hebt.

 

Diverse soorten dakkoepels

Een daglichtkoepel kan in verschillende maten en soorten worden geleverd en in het dak van uw woning of gebouw worden gemonteerd. Dat gebeurt natuurlijk vakkundig en met garantie op de montage door een bekwame vakman en op het materiaal van een vakhandel. Een van de soorten dakkoepels is de vlakke lichtkoepel. Die is er in strakke vormgeving en bijvoorbeeld uitgerust met isolatieglas HR++, dat heeft een hogere isolatiewaarde dan veel van de traditionele lichtkoepels. Ook dat is in uw voordeel.

 

Informeer en laat u adviseren over dakkoepels

Uw leverancier kan u prima adviseren bij de keuze van uw lichtkoepel. Die hangt samen met het huis of gebouw waar de lichtkoepel zal worden geplaatst en daarbij wordt ook gekeken naar de beste manier van plaatsen en bevestigen. Zo gunstig en zo gemakkelijk mogelijk, met daarbij wat verder nodig is voor de totale afwerking van uw dakkoepel. Daarna komt heerlijk daglicht in uw pand, met de verdere voordelen die uw lichtkoepel met zich mee brengt. Laat u goed informeren en adviseren, daarna kunt u uw keuze maken, de levering en plaatsing afwachten en daarna heerlijk genieten van alle comfort en de andere voordelen die daglichtkoepels u te bieden hebben.