Tuinposter voor die saaie muur of schutting

Je doodsaaie muren beu?

Dan is er nu een ideale oplossing! Met een tuinposter breng je daar zonder enige moeite verandering in. Ongetwijfeld kan je je al wel enkele toepassingen van een tuinposter voor de geest halen. Heb je toch geen idee wat je met een tuinposter kan aanvangen, dan vind je hieronder alvast enkele mogelijkheden:

– Heb je een kleine tuin omringd door donkere muren, dan lijkt deze met een lichte tuindoek een stuk ruimer. Denk bijvoorbeeld aan een leuk landschap, een oase van groen of een zeezicht. Je schept zo licht en ruimte. Of misschien wel die foto van de lavendelvelden in de Provence?

– Een tuinschilderij doet het uitstekend in een thematische tuin. Heb je Oosterse invloeden in je tuin of een ander thema, pas je tuinschilderij daar dan bij aan. Zo kom je helemaal in de sfeer.

– Beschik je over een ruime tuin dan heb je heel wat mogelijkheden. Al eens aan een tuinposter als eyecatcher gedacht? Plaats je tuinposter in een aluminium of houten frame centraal in je tuin, in combinatie met de juiste belichting. Zeker ’s avonds schep je zo een heel eigen sfeer en een tafereel waarover gesproken zal worden.

– Waarom zou je je schilderijen beperken tot binnenshuis als je van kunst houdt? Met een tuinschilderij hang je je favoriete kunst ook in je tuin. Weerbestendig en kleurvast. Dat moet je uiteraard met een echt schilderij niet proberen.

– Heb je de luxe van een zwembad in je tuin? Top! In geen tijd creëer je een infinity pool. Met de juiste afbeelding op een tuinposter naast je zwembad lijkt het alsof je eindeloos kunt zwemmen.

– Beschik je over een bar in de tuin, een hoekje waar je kan chillen of misschien wel een tuinhuis met mogelijkheden? Dan kan je met een goedgekozen tuinposter er helemaal een uniek plekje van maken. In geen tijd, de setting die je wil hebben.

– Ook zakelijk kan je met een tuinschilderij uit de voeten. Wees origineel en maak reclame voor je zaak of bedrijf door middel van een aatrekkelijk tuinschilderij. Hang je tuinschilderij op een opvallende plek en deze springt onmiddellijk in het oog. Ideaal om passanten aan te geven wat je doet.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn heel wat mogelijkheden met een tuindoek. De enige beperking die er is, is jou creativiteit.

Aangezien tuinposters op verschillende manieren gemonteerd kunnen worden, kan je er alle kanten mee uit. Een grote of kleine tuin, het maakt eigenlijk niet uit, opties zijn er altijd. Meer en meer gezinnen beginnen te experimenteren met een tuinposter en scheppen zo een unieke tuin. Heerlijk relaxen in de zomer in je eigen unieke cocon. Bovendien vergen tuindoeken geen onderhoud, gewoon even met een vochtige doek afvegen en klaar. Je tijd in de tuin kan je immers nuttiger besteden.

Wilt u eens wat ideeën op doen kijk dan eens op 123tuinposter.nl of tuinposter.nl