Bamboe frame

Doe eens wat Aziatisch met je tuin

Wil je van je tuin echt een veilige cocon maken. Een plek waar je tot rust kan komen, mediteren of mijmeren in de zon? Ga dan eens aan de slag met een Aziatisch thema in je tuin. Denk aan grote Boeddhabeelden en een waterpartij met keien. De ideale aanvulling hierbij is een grote tuinposter met bamboe frame waar je een bijpassende foto of afbeelding op kan laten drukken. Ideaal zo een tuinposter met bamboe frame om je thema extra in de verf te zetten. Je tuin zal je favoriete plekje worden.

 

De verschillende mogelijkheden van bamboe

De tuinposter met bamboe frame is bovendien te verkrijgen in 2 verschillende kleuren bamboe. Zo stem je het perfect af op de rest van de tuindecoratie. Er is een donkere en naturel tint verkrijgbaar en ook qua montage bestaan er meerdere mogelijkheden. De meest strakke manier is met elastieken, maar wil je het traditionele gevoel helemaal doortrekken, kies dan voor de Manilla touwen. Veel authentieker en perfect passend in het totaalplaatje. Ook de dikte van je bamboe frame kan je laten variëren.

 

Ga zorgvuldig om met je tuinposter met bamboe

Bamboe is een natuurlijk materiaal, er zorgvuldig mee omspringen is dus de boodschap. Om langer te genieten van je tuinposter met bamboe, kan je de bamboe het best behandelen. Kies voor een degelijke olie, lak of beits. Dit regelt het vocht en houd je bamboe in betere staat. Ook hier heb je vaak de optie tussen naturel of gekleurd, het is maar wat je leuk vindt. Bamboe is ook levend materiaal, dus sta niet versteld als er wat scheurtjes opduiken. Deze kunnen ook weer gewoon verdwijnen, afhankelijk van de temperatuur. Een behandeling beperkt wel het scheuren, maar anderzijds heeft dat ruwe ook weer zijn charmes en moet dit perfect kunnen in de tuin.

 

Steun de natuur

Wist je trouwens dat je met je tuinposter met bamboe frame niet alleen helemaal mee bent met de laatste tuintrend maar ook nog eens ecologisch bezig bent? Bamboe heeft een kleine ecologische voetafdruk. Er zijn slechts een beperkt aantal stappen in het productieproces van een bamboe frame en ze nemen ook nog eens een heleboel CO2 op. Je helpt met een tuinposter met bamboe frame dus actief mee aan het beperken van de broeikasgassen en zelfs de klimaatverandering. Mooi meegenomen toch?

 

Allemaal mogelijk en op maat

Grote of kleine tuin, dat maakt helemaal niet uit. De tuinposters met bamboe frame zijn in alle mogelijke maten beschikbaar en worden vaak ook netjes bij je thuis afgeleverd. Op het internet zijn heel wat mogelijkheden te vinden. Met deze excellente tuindecoratie vul je je tuin, kan je je creativiteit botvieren en schep je de sfeer die je wil. En dat allemaal op een milieuvriendelijke manier. Dus of je nu je volledige tuin in thema wil of slechts een klein hoekje waar je je kan terugtrekken en je dagelijkse yoga oefeningen kan uitvoeren, het kan allemaal. Je vrienden en vriendinnen zullen je er om benijden.