tuinposter met steigerhouten lijst

Authentiek met een stijlvolle omlijsting in steigerhout

Steigerhout is hip, steigerhout is trendy, steigerhout is duurzaam en stijlvol. Terrassen in steigerhout zie je overal opduiken, van de hipste beachbar tot in de tuin. En nu kan je dit perfect aanvullen met een tuinposter met steigerhouten lijst. Zo heb je een harmonieus geheel en decoratie die perfect aansluit bij het overkoepelende thema en gevoel. Zo wordt de tuin een plaats om heerlijk in te relaxen en weg te dromen.

Kies bij voorkeur voor een brede lijst, dit geeft een robuuste uitstraling. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Steigerhout en tuinhout gaan jaren mee. Bij de meeste leveranciers en op de meeste websites kan je zelf bepalen hoe breed je steigerhouten lijst moet zijn. Zo pas je je decoratie helemaal aan op maat.

 

Wees origineel met je tuinposter met steigerhouten lijst

Laat je verbeelding spreken! Met een tuindoek kan je alle kanten uit en je zet er de foto op die je zelf wil. Ideaal om een thema in je tuin te brengen, maar ook een horecazaak kan er heel leuke dingen mee doen. Een tuinposter met steigerhouten lijst zorgt altijd voor net dat tikkeltje meer en heeft een luxueuze uitstraling.

 

Ga voor groot

Een tuinposter met steigerhouten lijst komt het best tot zijn recht in een fors formaat. Als je een tuindoek online gaat bestellen let er dan op dat je meestal de maat van de steigerhouten lijst zal moeten doorgeven, de tuinposter valt dan wat kleiner uit. Nog even een foto uploaden naar keuze en binnen de week staan ze ermee voor je deur.

Als maatwerk belangrijk is weet dan dat je je tuinposter met tuinhouten frame tot op de centimeter nauwkeurig kan bestellen. Soms komt het nu eenmaal op centimeters aan.

 

Monteren is kinderspel

Met aparte stukken die perfect te verbinden zijn is de montage van een tuinposter met steigerhouten lijst kinderspel.

 

Authentieke klasse

Als je voor kwalitatief steiger- of tuinhout kiest dan weet je dat het hout na een tijdje gaat verweren. Dit geeft de unieke stijl aan steigerhout. Weer en wind trotseren dat ga je zien aan het hout, maar dat is net wat steigerhout zijn unieke uitstraling geeft.

Wens je toch een cleanere uitstraling van je tuinposter met steigerhouten frame dan kan je het steigerhout natuurijk gaan behandelen. Met een wax of een spray bescherm je het hout en zal je veel minder snel die “grijze”, verweerde uitstraling krijgen.

De echte creatievelingen kunnen ook met verf en borstels aan de slag. Wil je je tuinposter met steigerhouten lijst een uniek kleurtje geven dan kan dat ook. Steigerhout is enorm veelzijdig en makkelijk te behandelen. Je tuinposter met steigerhouten lijst zal jaren meegaan. Een zeer goede investering in de uitstraling van je tuin en perfect af te stemmen bij de rest van je tuinmeubilair.