tuinposter op maat

Hier heb je de grootste keuze aan tuindoeken en buitenschilderijen

Heb je al eens van een tuindoek gehoord? Een schitterend buitenschilderij dat perfect in je tuin past, kleur brengt en altijd voor een glimlach op je gelaat zorgt? Als dat nog niet het geval is moet je zeker eens een kijkje nemen naar deze tuinposters. Daar vind je er een heleboel en er zit vast wel een afbeelding tussen waar ook jij bij kan wegdromen.

Al heel wat jaren zijn deze mensen bezig met het drukken van tuinposters. De kwaliteit van hun drukwerk en buitenschilderijen is dan ook ongeëvenaard. Niet voor niets zijn ze al jaren dé referentie in de sector. Je vindt er duizenden geweldige foto’s die ze in geen tijd op jouw buitenschilderij kunnen drukken. Of je nu fan bent van ongerepte landschappen of stranden, je vindt er zowat alle mogelijke thema’s. Ze passen allemaal perfect op je tuindoek!

Tuinposters op maat

Alle tuinposters worden ook netjes op maat afgewerkt. Zo kan je perfect je donkere schutting sieren met een tuindoek op maat. Dit kan tot op de centimeter nauwkeurig, want je geeft de exacte afmetingen zelf online in. Wil je nog verder gaan in maatwerk? Je kan ook je eigen afbeelding doorsturen en op je tuindoek laten drukken. Dan heb je pas echt een werk op maat, naar jouw smaak en perfect matchen bij jouw wensen. Een uniek stuk tuindecoratie dat perfect in het thema van je tuin past.

 

Makkelijk in onderhoud

Naar een tuindoek moet je na het ophangen amper omzien. Ze weerstaan weer en wind en als er toch vuil opkomt haal je dat er met een klamme doek heel snel af. Door de speciale samenstelling kunnen de tuindoeken niet scheuren en ook op het verkleuren door de zon krijg je een garantie van 3 jaar. Je merkt het: een tuinposter vergt weinig onderhoud.

 

Je tuindoek monteren in enkele minuten

Ook het monteren van je tuinposter is helemaal geen complex gegeven. Je kiest online je bevestigingssysteem naar keuze en binnen de week staan ze ermee voor je deur. Het monteren zelf is een klusje van enkele minuten en je hoeft er helemaal geen ervaring voor te hebben.