Hoe een muurprint de ruimte instant doet veranderen

Op zoek naar leuke alternatieven voor binnen of buiten? Dan valt een muurprint zeker te overwegen. Een muurprint of een canvas doek is een volwaardig alternatief voor een schilderij, muurbehang of lastige schilderwerken en is een heel stevig en robuust. Wil je eens wat anders in je slaapkamer of woonruimtes en een eyecatcher die het verschil maakt? Dan is een muurprint helemaal je ding.

Opties zat met een muurprint

Een muurprint kan je tegen de muur kleven, maar er zijn nog heel wat opties mogelijk. Zo kun je werken met dibond, frames en nog tal van andere opties. Stuk voor stuk zaken die nog meer uitstraling aan je muurprint geven. Zo pimp je de ruimte in naar eigen smaak. Je bepaalt voor een groot stuk zelf hoe je muurprint er uit komt te zien. Er is vaak keuze uit duizenden foto’s. Bestellen is kinderspel. Nadat je je foto hebt gekozen of je eigen foto hebt doorgestuurd, bepaal je de afmetingen van je muurprint. Deze kun je tot op de centimeter nauwkeurig bestellen. Zo past je muurprint perfect. Als laatste stap bepaal je de afwerkingsvorm van je print. Zelf heb ik een tijdje terug gekozen voor een muurprint als zelfklevend exemplaar voor de slaapkamer van mijn kinderen, maar er zijn nog heel wat andere opties. Het is maar wat je mooi vindt en wat past.

Muurprints hebben geen onderhoud nodig

Een ongelukje is snel gebeurd. Bij een muurprint hoef je geen stress te hebben. Met een vochtige doek maak je je muurprint in geen tijd schoon. Ook als de muurprint buiten hangt, hebben weer en wind geen enkele impact en zelfs in de volle zon kan een muurprint zijn kleur perfect behouden doordat ze gemaakt zijn met UV-bestendige coating. Je hebt er dan ook heel wat jaren plezier aan.

Kies steeds voor een evenredige prijs-kwaliteit

Hoewel een muurprint niet duur is, blijft het wel een kleine, maar rendabele investering. Muurprints of canvas doeken gaan jarenlang mee, mits je voor de juiste leverancier kiest. Zo ben je zeker van een muurprint die aan je verwachtingen voldoet. Weet dat muurprints ook in XXL-formaat beschikbaar zijn als je groot woont of een grote tuin hebt. 

Ontdek de mogelijkheden en bestel die eerste muurprint of canvas doek. Sowieso beschik je in een mum van tijd over een blikvanger in huis!