Een buitenschilderij voor in de tuin als toevoeging van extra sfeer en esthetiek

Een schilderij voor in de tuin kan een prachtige toevoeging zijn die zowel de esthetiek als de sfeer van de buitenruimte verbetert. Hier zijn enkele ideeën en overwegingen voor een schilderij in de tuin, ook wel buitenschilderij genoemd.

Buitenschilderijen zijn weer-, UV- en waterbestendig

Buitenschilderijen zijn doorgaans vervaardigd uit de meest kwaliteitsvolle materialen wat maakt dat ze water- en UV-bestendig zijn. Weer en wind, een pittige herfststorm, het maakt niet uit, een buitenschilderij kan tegen een stootje. Dat komt doordat er een speciale coating het buitenschilderij beschermt tegen ongure weersomstandigheden. Ook verkleuren doet een buitenschilderij niet en leveranciers geven steevast kleurgaranties, bij Tuinposter.nl bvb. kan dit oplopen tot minstens 10 jaar.

Denk goed na over thema en stijl

Overweeg het thema en de stijl van je tuin bij het kiezen van een schilderij. Of het nu gaat om abstracte kunst, natuurlijke landschappen, of kleurrijke bloemen, zorg ervoor dat het buitenschilderij harmonieert met de algehele sfeer van de tuin. Wat bijvoorbeeld altijd aanslaat is een doorkijkje. Dit is een buitenschilderij die je tuin als het ware vele malen groter doet lijken en je steeds de neiging hebt om erdoor te lopen.

Denk ook na over de grootte van het tuinschilderij en waar je het wilt plaatsen. Een opvallend stuk kan een aandachtspunt worden, terwijl kleinere schilderijen subtiel kunnen worden geïntegreerd in specifieke delen van de tuin.

Overweeg het ophangen van je eigen creaties in de tuin

Zelfgemaakte foto’s kunnen een persoonlijk tintje toevoegen en de tuin een uniek karakter geven. Een eigen foto op een buitenschilderij kan tot op de millimeter nauwkeurig besteld worden, haarscherp gedrukt en morgen geleverd aan je deur! Bezoek Tuinposter.nl en bestel vandaag nog je buitenschilderij van de hoogste kwaliteit.