Als groot echt groot moet zijn

Groot, groter, grootst. Er zijn mensen voor wie het nooit groot genoeg is. Beschik je over een zee van ruimte in je woonkamer of andere ruimte in huis? Dan is een foto op XXL canvas misschien helemaal wat je zoekt. Het is eens wat anders dan een muf schilderij, je kiest zelf welke foto je er op gedrukt wil zien en kan er heerlijk mee imponeren.

 

Spetterende kleuren voor je interieur

Als je wil haal je met een XXL canvas ook spetterende kleuren in huis. Ze kunnen je strak interieur doen leven en een heel eigen toets geven. De interieurmagazines staan er vol van. En zo een foto op XXL canvas gaat een heel leven mee en houdt ook zijn kleurvastheid. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Geef je eens een feestje of komen er wel eens kinderhandjes aan, ook dat is helemaal geen probleem. Deze XXL canvas is waterbestendig en afwasbaar. Dat hoef je met een echt kunstwerk uiteraard niet te proberen.

 

Kleur eens buiten de lijntjes

Als je over de ideale plaats voor je foto op XXL canvas aan het denken bent kom je waarschijnlijk al snel bij de woon- of slaapkamers terecht. Dat is uiteraard perfect mogelijk. Maar heb je bijvoorbeeld al eens aan de badkamer gedacht? Door de waterbestendigheid kan je foto op XXLcanvas ook daar een plaatsje vinden. En hoewel de foto op XXL canvas in de eerste plaats voor het interieur is bedoeld zou je deze ook perfect op je terras kunnen hangen. Monteren is super eenvoudig en de canvas kan tegen een stootje.

 

Gebruik je verbeelding

De afbeeldingen op je canvas? Die kies je helemaal zelf. Online zijn er heel wat foto’s te vinden maar je kan ook perfect zelf een foto uploaden. Een foto van een bevriende fotograaf, jezelf in actie of stijlvol naakt, alles kan en dat in XXL-afmetingen. De interieurmagazines pakken er elke maand mee uit, waarom zou jij het niet doen.

De afmetingen die kies je volledig zelf, maar een foto op XXL canvas zou natuurlijk niet XXL zijn als je niet voor een fors formaat gaat. De maximale afmetingen zijn 420 cm x 170 cm en geloof ons maar als we zeggen dat dit al werkelijk impressionant is. Jij en je gasten zullen er niet naast kunnen kijken, dat is wel duidelijk.

En omdat je ongetwijfeld iemand bent die oog voor detail heeft kan dit ook tot op de centimeter nauwkeurig. Zo blijft je ruimte strak en past het plaatje pefect. Een foto op XXL canvas doet dus helemaal geen afbreuk aan de strakheid van je interieur.

Overweeg eens de mogelijkheden die je hebt met een foto op XXL canvas en zet je creatieve geest aan het werk. Ongetwijfeld kom je met een originele en stijlvolle invalshoek waar je mee kan uitpakken. In één woord: doen!